wollbett outlet - dodirnite ovdje za prikaz proizvoda na posebno visokim popustima

Popust na madrace 20%

mekani memory madrac

Osvježite Vaš San uz Wollbett Mjesečnu Akciju na Madracima!

 
Dragi naši kupci,
 
U veljači 2024. godine Wollbett Vam pruža novu priliku za unaprjeđenje kvalitete Vašeg sna! Naša nova mjesečna akcija odnosi se na cjelokupnu ponudu madraca – svi naši kvalitetni madraci sniženi su za 20%! Akcijski popust vrijedi za načine plaćanja novčanice i uplatu na transakcijski račun (net banking) dok za kartično plaćanje akcijski popust oznosi 10%. Da biste iskoristili ovu ponudu prilikom online narudžbe na našem web shopu jednostavno unesite promo kod MADRACI.
 
U našoj širokoj ponudi pronaći ćete madrace vrhunske kvalitete koji će odgovarati vašem načinu spavanja. Bez obzira preferirate li lateks madrace ili madrace od HR i Memory pjene ili, pak, želite vrhunski odmor na nekom od premium madraca, Wollbett ima rješenje koje će zadovoljiti vaše potrebe za udobnošću i kvalitetom sna.
 
Za naše online kupce: jednostavno posjetite naš web shop, odaberite madrac koji odgovara vašim preferencijama u potrebnoj dimenziji, ubacite ga u košaricu i zatim unesite promo kod MADRACI prije nego završite svoju narudžbu. 
Za sve kupce koji će posjetiti naš salon u Martićevoj ul. u Zagrebu: ova mjesečna akcija vrijedi i za kupnju u salonu! Ako ste u mogućnosti, svakako nas posjetite i isprobajte madrace prije kupnje!
 
Važno je napomenuti da ova ponuda vrijedi samo do kraja veljače, stoga ne propustite priliku za poboljšanje kvalitete svog sna po povoljnoj cijeni. 
 
Molimo vas da imate na umu da se ovaj popust ne može kombinirati s već postojećim popustima, ali vjerujemo da će 20% popusta biti dovoljno primamljivo da iskoristite ovu posebnu priliku.
Hvala vam na povjerenju! Radujemo se što ćemo vam osigurati najbolji mogući odmor svake noći.
 
Vaš Wollbett tim.