Popusti u srpanju - 20% na sve modele kreveta. Prilikom kupovine unesite kod za popust 20%

Kamel deka

Vrhunske deke oplemenjene devinom dlakom izrađene su od dva međusobno spojena sloja najkvalitetnije češljane čiste runske vune s opremom Superwash.
Zahvaljujući svojoj izrazitoj finoći i gustoći, deke od devine dlake djeluju klimatizirajuće i optimalno se prilagođavaju vanjskoj temperaturi. Ljeti ugodno hlade a zimi pružaju ugodnu toplinu.

Devina dlaka po svom je sastavu slična ovčjoj vuni, ali je ipak puno laganija, finija, mekša i ne tako jako kovrčava. Prikuplja se češljanjem deva u proljeće i sortira po kvaliteti.
Za naše pokrivače koristi se samo najkvalitetnija devina dlaka, koja je zahvaljujući izvrsnoj sposobnosti izjednačavanja temperature idealan materijal za pokrivače namijenjene korištenju tijekom cijele godine.

Devina dlaka je izrazito bogata lanolinom. Lanolin je prirodno vuneno ulje koje pozitivno djeluje na kožu i neutralizirajuće djeluje na tjelesni znoj. Lanolin, dokazano, izuzetno blagotvorno djeluje na ublažavanje i otklanjanje tegoba kod reume i bolesti kostiju i zglobova

Sastav: 100 % čista runska vuna Woolmark kvalitete 620gr/m2
65% merino, 35% kamel; oprema Superwash, održavanje pranje do 30ºC

Standardne veličine: 140 x 200/220 cm i 200 x 220 cm

Posebne mjere dostupne na zahtjev.

Očisti
SKU: kamel-pokrivac Kategorija:
CLOSE
CLOSE