wollbett outlet - dodirnite ovdje za prikaz proizvoda na posebno visokim popustima

Dugotrajni boravak u krevetu

Kad dugotrajni boravak u krevetu nije moguće izbjeći…

Krevet je mjesto na kojem provodimo šest do osam sati dnevno, ponekad koji sat više. Dnevne nas aktivnosti vode van iz sobe i stana i, za većinu nas, dobro je da je tako! Ali dogode se situacije kad dugotrajni boravak u krevetu postane nužda. U krevetu ostajemo kad smo bolesni i kad se oporavljamo, pogotovo ako je oporavak dugotrajan. Ponekad, također, u krevetu provodimo više vremena jer to je mjesto na kojem se želimo i možemo opustiti, na kojem možemo osigurati mir za učenje, čitanje, razmišljanje… Mnogi imaju naviku učenja u krevetu, mnogi kreativci “skiciraju” u glavi ideje…

Ponekad nas pitaju imamo li krevete za osobe koje su zbog dugog oporavka, zbog bolesti ili starosti prisiljene boraviti u krevetu. Da, imamo! Taj krevet ne mora, međutim,  izgledati „bolnički“, čega se neki pribojavaju. Naprotiv, može izgledati lijepo i sigurno, a u isto vrijeme odgovoriti na specifične zahtjeve.

…treba ga učiniti maksimalno udobnim!

Donosimo Vam u nastavku prijedlog komplet kreveta sa podesivom podnicom i odgovarajućim madracem.

Prije svega odabrali smo krevet Tango. Tango je model jednostavnog i skladnog dizajna, skladnog uzglavlja, dostupan u svim dimenzijama i bojama. Visina okvira Tango je 40 cm ali dostupan je povišen na 50cm. Često je za osobe koje dugo leže neophodan povišen krevet za lakše ustajanje i sjedanje. Ovisno o madracu, visina spavanja može biti do 70 cm.

Mosys podnica sa elektro motorima koji podižu odvojeno gornji ili donji dio ležaja, savršeni je saveznik kad je potreban dugotrajni boravak u krevetu. Sa elektro podnicom Mosys osigurat ćemo potpuni komfor za čitanje, gledanje TV ili slično. Gornji dio podnice podiže se do sjedećeg položaja, a donji dio pruža mogućnost podizanja nogu u ugodni povišeni položaj, bilo zbog posebnih potreba ili tek ugode za umorne noge.

Što se tiče madraca, njega biramo ovisno o konstituciji spavača. Madrac jedino treba biti dovoljno savitljiv kako bi omogućio punu funkciju podesive podnice.

Za osobe jače konstitucije dobar odabir je Sumolatex madrac čiji središnji sloj HR pjene pruža potporu i trajnost, a površinski sloj latexa daje udobnost i elastičnost. Svojstva latexa su poznata, no ponovimo samo kako se radi o prozračnosti, antialergijskom i antibakterijskom svojstvu.

Ono što najčešće predlažemo za osobe koje dugo leže, a srednje su i manje tjelesne mase i koristiti će podesivu podnicu Mosys jesu elastični madrac od 100% latexa. U svakom svom atomu, latex je prilagodljiv i udoban, divno rasterećuje pritisak i potpuno se prilagođava, kako kretanju tj. podizanju podnice, tako i osobi koji na madracu leži.

Za one osobe koji dugo leže a koristiti će fiksnu podnicu ili podnicu sa blagim podizanjem uzglavlja preporučili bismo Memoryform madrac – sa svojih 7 cm vrhunske memory pjene na površini on pruža maksimalnu udobnost i rasterećenje pritiska. To je madrac koji je gotovo ekvivalent za riječ antidekubitalno!

Kod kreveta Tango nudimo mogućnost dodatnog elementa: povišenog uznožja. Uznožje će krevetu dati u izgledu dašak prošlosti ali i dodatnu praktičnost – pokrivač neće kliznuti i noge mogu biti ugodno ušuškane što će starije osobe svakako cijeniti!

Tango + Mosys + latex madrac = kombinacija za zdravlje!

Naravno, ovo nije jedina moguća kombinacija kreveta, podnice i madraca pogodna za dugotrajni boravak u krevetu. Željeli smo Vas uputiti u mogućnosti i olakšati odabir. Jasno nam je da je ponekad potrebna promptna nabava kreveta. U takvim ćemo situacijama uvijek i u svakom pogledu izići u susret. Krevet kakav smo ovdje predložili moguće je isporučiti već u roku od 1-2 dana, ukoliko ga imamo raspoloživog u boji koja vam odgovara.

Krevet koji smo predložili bio bi namijenjen:

  • Starijim osobama
  • Osobama koje se oporavljaju nakon operacija ili sl.
  • Osobama koje zbog zdravstvenog stanja uglavnom ili trajno borave u krevetu
  • Ljubiteljima čitanja i gledanja TVa u krevetu
  • Školarcima i studentima koji uče u krevetu

Svojom kvalitetom ovaj krevet osigurava cijeloživotno korištenje. Odabirom ovakvog kreveta investirali ste u udobnost i u zdravlje – svoje, svojih starih ili svojih mladih, kako se ne bi “krivili” na improviziranim ležajevima. Olakšali ste im vrijeme provedeno u krevetu i omogućili im zdrav odmor – to je krevet sa dodatnom vrijednošću!