wollbett outlet - dodirnite ovdje za prikaz proizvoda na posebno visokim popustima

Povišeni kreveti

povišeni kreveti

Povišeni kreveti – koliko visok krevet trebamo?

Krevet je mjesto na kojem se odmaramo i prikupljamo snagu kako bi nam tijelo bilo ponovno spremno za svakodnevne obaveze.

Krevet nam mora osigurati miran i zdrav san, zdrav položaj tijela tijekom noći, toplinu i zdravu klimu spavanja, opušteno i ugodno buđenje, k tomu mora nam se sviđati, uklopiti se u stil u kojem smo uredili dom… Zbog svega toga krevet odabiremo pažljivo i pametno. S obzirom na sve rečeno najvažniju ulogu kod odabira će imati naša životna dob i mogući zdravstveni problemi. Krevet visinom i širinom mora odgovarati našim godinama, našem općem stanju i našim navikama da bi zaista bio mjesto odmora!

Standardna visina kreveta sa madracem (tj. visina površine spavanja) je između 50 i 55cm. Mladi mogu voljeti niske krevete ili spavanje na futonu na podu, ali osobama starije dobi već ustajanje s visine od 55cm može predstavljati napor. Zato se starijim osobama preporuča kupnja višeg kreveta. Za osobe koje imaju probleme sa zglobovima ili su prošle operativne zahvate na kukovima ili kralježnici preporuka liječnika često je sasvim konkretna: krevet minimalne visine 65 cm!

Kada nije potrebno jako povisiti krevet moguće je to učiniti samo kupovinom novog madraca koji je viši od standarda. U Wollbett ponudi možete pronaći ekstra visoki madrac Sumolatex 30.

Ukoliko je ipak potrebna veća promjena visine kreveta, najbolje rješenje je povišeni krevet. Naše krevete od punog drveta bukve koje standardno radimo u visini 40cm u mogućnosti smo proizvesti povišene do 20 cm.

Naši će vas djelatnici rado uputiti na modele kreveta koje je moguće raditi povišene i pomoći Vam pri odabiru. Adversus S ili Sunset modeli su kojima povišenje “jako dobro stoji” – dojam masivnosti i kvalitete još je snažniji a ljepota punog drveta naglašenija.

Odgovori