Popusti u srpanju - 20% na sve modele kreveta. Prilikom kupovine unesite kod za popust 20%

Novo u ponudi – krevet Nil

Predstavljamo vam novi krevet u našoj ponudi!

Jednostavnost koja ulijeva povjerenje!

Predstavljamo platform krevet Nil – tapecirani krevet jednostavnog dizajna, vrhunske kvalitete. To je naš prvi “platform” krevet, kod kojeg madrac ne ulazi u okvir kreveta nego leži na jedinstvenoj površini koju čine okvir i podnice.
Nil će voljeti svi koji u spavaćoj sobi imaju malo prostora i ne žele dragocjene centimetre potrošiti na masivne okvire! Voljet će ga svi koji zaziru od bridova i kutova u sobi – svojom jednostavnošću Nil ulijeva povjerenje.
Udobno uzglavlje, ugodna visina, nogice koje prostor ispod kreveta čine lako dostupnim za čišćenje – to su odlike ovog modela, tri plusa za jednostavnost i funkcionalnost.
Kao i svi tapicirani kreveti tek izborom boje i dekora Nil će dobiti svoj karakter – a izbor je Vaš! Nil radimo u vrhunskim dekorima talijanskog proizvođača a dostupne boje će Vas očarati!

Nil je dostupan tapiciran u prirodnu kožu ili dekor (umjetni materijal u izgledu kože ili tekstil). Paleta boja je široka, jednako za prirodnu kožu i dekore, a uzorci materijala i boja dostupni su u našim salonima.

Pročitajte detaljnije o krevetu Nil

CLOSE
CLOSE