Uštedite 20%, unesite kod: PROMO20, kod vrijedi za kupovinu madraca gotovinom do kraja travnja. OPŠIRNIJE

Magnetoterapijska štep deka kašmir

Našem je tijelu za odmor potrebno stabilno energetsko polje koje uglavnom nije postignuto. Prirodno Zemljino magnetsko polje i razinu naše životne energije remete brojni utjecaji kao što su električni uređaji, mobiteli, antene, izolacijski materijali, kao i geopatogena i geotektonska zračenja kojima smo izloženi (podzemne vode, Hartmannova i Curryeva mreža).
Danas je potpuno jasno da sva ta tehnička i prirodna zračenja štetno utječu na naše zdravlje i raspoloženje. Sveprisutni elektromagnetski stres narušava energetsku ravnotežu organizma što za posljedicu ima stanja kao što su nesanica, nemir i osjećaj stalnog umora i iscrpljenosti. Istraživanja pokazuju da se problemi mogu znatno ublažiti ako uspostavimo magnetsko polje istovjetno Zemljinom.
Magnetoterapijska štep deka čini upravo to – pomoću magnetnih traka stvara stabilno, čovjeku primjereno magnetsko polje (cca. 48000 nT) koje je našem tijelu potrebno za odmor i obnovu snaga.

 

Pozitivna djelovanja magnetoterapijskog podmetača:

1. Pruža zaštitu od geotektonskih zračenja – magnetoterapijski podmetač učinkovito štiti zahvaljujući stabilnom magnetskom polju koje svojom energijom štiti od utjecaja nadražujućih i štetnih prirodnih i tehničkih zračenja.

2. Aktivira metabolizam, jača imunološki sustav i poboljšava opće stanje organizma– kao fluid u našem tijelu, krv se sastoji od pozitivnih i negativnih iona. Stimulacijom magnetskim poljem dolazi do kretanja iona i stvaranja topline (tzv. Hallov efekt). Toplina povećava prokrvljenost na mjestima gdje je magnet prisutan pa do stanica dolazi više kisika i hranjivih tvari. Pojačava se cirkulacija, ubrzava metabolizam, normalizira hormonski sustav, izrazito se povećava vitalnost i jača imunološki sustav.

3. Omogućuje zdrav i miran san – povećava koncentraciju hormona melatonina koji je odgovoran za spavanje; osigurava bolju prokrvljenost svih organa; poboljšava žljezdano izlučivanje; ubrzava izmjenu štetnih tvari u organizmu / detoksikacija; uravnotežuje psihu i vitalizira duh i tijelo; ublažava sve vrste bolova; smanjuje vrijeme rekonvalescencije od bolesti, ubrzava zarastanje rana i olakšava oporavak kod ozljeda i lomova kostiju (sportske povrede, postoperativne rane i sl.)

Upotreba magnetoterapijskog podmetača dokazano pomaže kod slijedećih tegoba:
– poremećaja spavanja,
– umora uslijed vremenskih prilika,
– alergija,
– migrene,
– reume,
– neravnoteže krvnog tlaka,
– problema s izlučivanjem,
– loše cirkulacije,
– svih vrsta bolova,
– oporavka nakon operacija ili lomova,
– depresije i opće slabosti…

Magnetoterapijski podmetač NIJE LIJEK – on ne liječi već stvara uvjete u kojima organizam aktivira svoje samoizlječujuće snage.

Magnetoterapijski podmetač s gornjem slojem kašmir izraðen je od čiste runske vune Woolmark kvalitete koja zbog svojih prirodnih svojstava osigurava optimalnu regulaciju temperature i vlažnosti u krevetu te posebno pogoduje osobama koje pate od reume, artritisa, bolova u leðima, prekomjernog znojenja i sl.

Sastav:
– gornji sloj 100% čista runska vuna (97% merino, 3% kašmir) 620 gr/m², dužina dlake 10mm, finoća 22 mikrona, težina 620 gr/m², boja prirodno bijela, oprema superwash
– 5 magnetnih traka cijelom širinom podmetača
– donji sloj 100% pamučni flanel
– rubna traka u prošivu + elastični kutni zateznici za madrac
Upotreba podmetača nema dokazanog štetnog djelovanja. Klinička istraživanja meðu više od dvjesto tisuća pacijenata nisu pokazala nikakve za zdravlje štetne posljedice.
POSEBNOST KORIŠTENJA / UPOZORENJE!
Magnetoterapijski podmetač NE SMIJU upotrebljavati osobe s električnim implantatima, epileptičari, kronični alkoholičari i ovisnici o teškim drogama. Trudnice neka se savjetuju sa svojim liječnikom (nisu poznate nuspojave).

Standardne veličine:
– širina: 80 90 100 120 140 160 180 200 cm
– dužina: 190 200 210 cm

Posebne mjere dostupne na zahtjev.

Očisti
SKU: magnetoterapijska-step-deka-kasmir Kategorija: