wollbett outlet - dodirnite ovdje za prikaz proizvoda na posebno visokim popustima

Uštedite 50% na odabrane proizvode s akcijom “Vjernost 50”!

Dragi naši kupci,
 
Želimo vam izraziti veliku zahvalnost na vašem dugogodišnjem povjerenju i podršci. Kako bismo vam pokazali koliko nam znači vaša lojalnost, predstavljamo vam našu najnoviju akciju – “Vjernost 50“.
 
Što to znači za vas? Ako ste primili e-mail pozivnicu za sudjelovanje u ovoj ekskluzivnoj akciji, imate priliku ostvariti popust od 50% na naše odabrane proizvode. Da, dobro ste pročitali – 50% popusta!

Proizvodi dostupni uz 50% popusta su: 

01. VUNENI PREKRIVAČ S PAMUKOM

 
 
Važno je napomenuti da ova ponuda vrijedi isključivo za osobu kojoj je poslan e-mail s pozivom za sudjelovanje i ne može se prenositi na druge osobe. Broj ukupnih proizvoda koji jedna osoba može kupiti na ovaj način je tri – bilo tri ista ili tri različita prozivoda iz ove akcije. 
 

Rok za korištenje ovog ekskluzivnog popusta je 31. ožujka 2024. godine ili do isteka zaliha.

 
Kako biste ostvarili popust, prilikom narudžbe jednostavno unesite kupon “Vjernost 50” (bez navodnika) u odgovarajuće polje za unos kupona. Želite li proizvode na ovoj akciji kupiti u našem salonu tada samo pokažite mail koji ste dobili na svoju adresu i naši djelatnici će vam odobriti vaših 50% popusta. 
 
Ovaj popust ne može se zbrajati s drugim postojećim popustima i ne može biti zamjenjen za protuvrijednost u novcu. Također, za proizvode kupljene uz ovaj posebni popust nema mogućnosti povrata ili zamjene.

01. Vuneni prekrivač s pamukom

Novo!

Vuneni prekrivač s pamukom

Kupite s 50% popusta

SALE

Vuneni Prekrivač

50% od redovne cijene

Kupite sada

Vuneni prekrivač izrađen u kombinaciji 100% prirodne plemenite vune i fino obrađenog pamuka topao je, lagan, ugodan za pokrivanje i vrlo zahvalan za održavanje. Uz to izgleda lijepo zahvaljujući finom pamučnom dekoru.

Pogledajte detaljnije: https://wollbett.hr/proizvod/vuneni-prekrivac-pamuk/

02. Vunena deka merino Desert

NOVO

Meirno Deka Desert

Kupite s 50% popusta

SALE

Merino Desert

50% od redovne cijene

kupite sada

Vunena deka merino Desert izrađena je od 100% prirodne merino vune Woolmark® kvalitete. To je ugodna i topla dvoslojna deka obrubljena ukrasnom rubnom trakom.

Pogledajte detaljnije: https://wollbett.hr/proizvod/vunena-deka-merino-desert/

03. Lagana deka 100% vuna

  rasprodano    rasprodano      rasprodano 

NOVO

Lagana Deka 100% Vuna

rasprodano

SALE

Lagana deka

50% od redovne cijene

rasprodano

Lagana deka (dnevna deka ili dekica za kauč) zaista je potrebna i dobrodošla! Za ugodnu toplinu tijekom dana, na kauču ili fotelji, ali i za dodatnu toplinu tijekom osobito hladnih noći najbolja će biti lagana deka od vune.

Pogledajte detaljnije: https://wollbett.hr/proizvod/lagana-deka-100-vuna/

Hvala Vam na Vašoj podršci

Još jednom, hvala vam na vašoj vjernosti i podršci. Radujemo se što vam možemo pružiti ovu posebnu priliku i nadamo se da ćete uživati u našim proizvodima. Imate li oko same akcije dodatnih pitanja molimo nazovite na 091 611 4561 ili nam pošaljite e-mail preko rubrike kontakt  
 
Srdačan pozdrav,
Vaš Wollbett d.o.o.