Koje veličine zidnih kreveta se mogu kupiti?

100cm – 120cm – 140cm – 160cm (širina madraca). Ormar zahtijeva dodatnih 13cm u širinu i 10cm u visinu (kod bočnog modela širine 100cm ormar mora biti nešto viši). Dubina ormara je 50-55 cm.

Koje su cijene zidnih kreveta?

Od 11.000,00kn – 16.600,00 kn. Cijene uključuju pdv. Na ove cijene odobravamo popust za gotovinsko plaćanje i plaćanje u obrocima za kreditne i debitne kartice. O uvjetima plaćanja pogledajte ovdje.

Je li madrac uključen u cijenu zidnog kreveta?

Ne. Kao i kod svih drugih kreveta imate potpunu slobodu odabira madraca prema osobnim preferencijama. Naše cijene madraca za jednu osobu kreću se od 1.620,00 – 3.560,00 kn.

Zidni krevet je dizajniran za svakodnevno korištenje?

Da! To nam je cilj, ponuditi proizvod za dugotrajno svakodnevno korištenje.

Međutim, samo pravilno korištenje bit će vam na zadovoljstvo. Pravilno korištenje znači slijedeće: krevet uvijek otvaramo povlačeći za ručku na sredini, ravno prema sebi, pazeći da imamo dovoljno mjesta za otvaranje i da na podu nema predmeta koji bi mogli smetati; nije dopušteno sjedati ili skakati na krevet dok nije potpuno oslonjen nogicama na pod; prije podizanja/zatvaranja treba dobro provjeriti da na krevetu nema nikakvih predmeta koji bi mogli upasti sa strane ili iza podnice, ili su već upali; pokrivače i jastuke podižete s krevetom isključivo na svoju odgovornost, samo ako su složeni uredno na madracu i učvršćeni gurtnama – ništa ne smije upasti bočno jer može blokirati pomične dijelove okova! Nikad ne zatvaramo zidni krevet dok su na njemu osobe!

Maksimalno opterećenje podnice je 250kg ukupne težine.

Za bilo koji problem do kojeg dođe molimo nazovite odmah na broj servisa: 0915139635 – zajedno ćemo spriječiti nastanak veće štete!

Koliko je pouzdan Wollbett zidni krevet?

Mi smo prvi proizvođač zidnih kreveta u Hrvatskoj i dugo smo pripremali ovaj proizvod. Imamo veliko iskustvo i montirali smo više desetaka zidnih kreveta u stanove, apartmane, uredske prostore. Naš zidni krevet je kvalitetan proizvod sastavljen od vrhunskih komponenti. Na vama je samo da ga pravilno koristite (pogledajte, molimo, odgovor na prethodno pitanje).

Mogu li preseliti zidni krevet sa sobom u slučaju selidbe?

Da, moguće ga je demontirati i ponovno montirati.

Mogu li na zidnom krevetu koristiti svoj madrac?

Da ali želite li koristiti madrac koji već imate naglasite nam to a mi ćemo vam postaviti dodatna pitanja vezana uz vaš madrac. Naime, madraci za zidni krevet moraju biti prikladne visine, odgovarajuće težine i ne smije im štetiti vertikalni položaj tijekom dana. U Wollbettu imamo velik izbor odgovarajućih madraca od HR pjene, memory pjene i latexa. Naša preporuka za zidni krevet su višeslojne jezgre od HR pjene.

Koliko je teško otvoriti zidni krevet?

Otvarate ga jednom rukom. Nije potrebna osobita kondicija 😉

Moram li ukloniti posteljinu i jastuke prije zatvaranja kreveta?

Ormar zidnog kreveta je dubok dovoljno da stanu vaš prekrivač i jastuci ali prije zatvaranja kreveta pokrivač morate složiti i učvrstiti gurtnom a jastuke također učvrstiti. Ništa, naime, ne smije visiti sa strane ili upasti bočno jer može blokirati pomične dijelove okova! Pokrivače i jastuke ne morate, dakle, ukloniti ali zatvarate ih s krevetom samo uredno složene i na svoju odgovornost!

Imam mali stan i trebam krevet za dvoje...koju dimenziju zidnog odabrati da se uklopi...?

Pošaljite nam mjere ili tlocrt vašega stana, rado ćemo vam preporučiti najbolje rješenje.

Možete li doći u izmjeru moga stana prije narudžbe i kupovine?

Da. To je usluga koju plaćate ali ukoliko se odlučite za kupovinu taj se iznos odbija od ukupne vrijednosti kupovine.

Koji je rok isporuke?

Od dana narudžbe i uplate pologa 4-6 tjedana. Moguća je i žurna isporuka, u roku od 2-3 tj.

Koliko traje i koliko je zahtjevna montaža zidnog kreveta?

Ovisno u uvjetima. Pri standardnim uvjetima 3-4 sata. Standardni uvjeti znače pristup kombijem do ulaza, teretni lift za više katove, dovoljno prostran ulaz i hodnik; čvrsti zid i pod, pod pravim kutom; dovoljno slobodnog prostora u sobi za unos elemenata i rad/montažu.

Mogu li sam sastaviti zidni krevet?

Preporuka je svakako da to učine naši stručni montažeri. Ipak, uz odgovarajući alat i tehničko predznanje moguća je samostalna montaža.

Koliko je jamstvo?

Na podnicu i mehanizam 10 godina. Na plinske podizače 3 godine.

Jamstvu ne podliježu oštećenja nastala bilo kakvom silom ili nepravilnom upotrebom, a koja su u pravilnoj upotrebi nemoguća (potrgani, iščupani, svijeni ili izvaljeni dijelovi okova, svijene ili iskrivljne nogice, očtećenja na iveralu, slomljene letvice podnice). Kod podizanja treba doboro paziti da na krevetu nema nikakvih predmeta koji bi mogli upasti sa strane ili iza podnice. Pokrivače i jastuke podižete s krevetom na svoju odgovornost, samo ako su složeni i učvršćeni gurtnama – ništa ne smije upasti bočno je može blokirati pomične dijelove okova!

Maksimalno opterećenje podnice je 250kg ukupne težine.

Jako važno je i ovo: najkasnije nakon tri godine upotrebe obavezan je redoviti servis zidnog kreveta: naši monteri provjerit će i podesiti sve pomične dijelove, sve spojeve, očistiti ih i podmazati, upozoriti eventualno na nepravilno korištenje. Tako ćete izbjeći nepravilno ili pretjerano “trošenje” elemenata i uživati nadalje koristeći svoj zidni krevet.

Izrađujete li dodatni namještaj vezan uz zidni krevet?

Da i ne. Ovisno o složenosti. Svakako nas pitajte.

Da li montirate zidne krevete i van Zagreba?

Da. Montaža i dostava za gradove Zagreb i Zadar uključene su u cijenu. Za ostala mjesta dostavu je potrebno posebno dogovoriti.