Popusti u kolovozu - 20% na sve modele madraca. Prilikom kupovine unesite kod za popust 20%

Upitnik o zdravom spavanju – rezultati

Stigli su i konačni rezultati našeg nagradnog upitnika o zdravom spavanju. Još jednom i ovim putem čestitamo sretnom dobitniku gospodinu Stanku koji nam je nakon nekoliko dana spavanja na novom jastuku javio “da se čekanje isplatilo“. Drago nam je da smo jednom od vas poboljšali snove! Pogledajmo sada kako su spavali ostali ispitanici.

Na žalost, samo 8% ispitanih je u zadnjih mjesec dana spavalo bez ikakvih problema dok je njih čak 26% prijavilo da ima puno problema sa spavanjem. U istom periodu samo je sretnih 7% spavalo svaku noć bez buđenja, prekida i ometanja.

Kada je dužina sna u pitanju samo 10% ispitanih odgovorili su kako su u zadnjih sedam dana spavali između 7-8 sati. Na žalost, čak 33% ispitanih odgovorilo je da se u zadnjem tjednu pošteno naspavalo samo jednom.

Većina ispitanih spava na boku, 66%, na trbuhu spava 22%, dok preostalih 10% spava na leđima.

Većina ispitanih spava na sintetičkom jastuku (iako to nije najbolja opcija za zdravlje). Jastuke od perja ima 17% ispitanih a nismo našli niti jednog ispitanika koji ne koristi jastuk. Veliki broj (28%) ispitanih spava na madracu s oprugama, koji je i dalje najpopularniji madrac, a slijedi ga  madrac od lateksa.

Kada je starost madraca u pitanju 28% ispitanih spava na madracu starijem od sedam godina a samo 11% ispitanika spava na novom madracu, starom do godinu dana.

Zahvaljujemo svima koji su ispunili upitnik o zdravom spavanju. Podsjećamo vas da kao sudionici nagradnog natječaja imate pravo na poseban popust o kojem ste obaviješteni mailom ali i na činjenicu da jednu trećinu svog života provodite u krevetu spavajući te nipošto nije svejedno kako i na čemu spavate.

Odlučite li se popraviti svoje snove nekim od Wollbett proizvoda pozivamo vas da nas posjetite u našim salonima u Zagrebu i Solinu.  Imate li pitanja nazovite naš info telefon 091 611 4561 ili posjetite naš web shop.

 

CLOSE
CLOSE