Lipanj u Wollbettu - mjesec madraca. Čak - 30% na odabrane modele!
tražite krevet na posebnom popustu? Kliknite ovdje

Pronadji popust

Pripremili smo malu igru za sve vas koji volite Wollbett popuste. Na stranicama smo sakrili uskršnja jaja s popustima. Popusti se kreću od 30-50% ali se odnose samo na određene proizvode. Koje točno? To trebate sami otkriti.

 

Pregledajte redom naše proizvode i kad na stranici proizvoda nađete jaje to znači da je taj proizvod na posebnom popustu. Želite li iskoristiti taj popust trebate proizvod staviti u košaricu u unijeti poseban kod koji piše uz jaje i narudžba će biti umanjena za 30-50% ovisno o jajetu koje ste našli.

Požurite s potragom jer broj jaja je ograničen. Potraga traje do 23.04.2019 ili dok sva jaja ne budu pronađena. Želite li znati više molimo nazovite 091 611 4561.

Ovo je poseban vremenski i količinski ograničen popust i vrijedi samo za on-line narudžbe. Ovaj popust se ne može zbrajati s drugim aktualnim popustima. Također nije moguće zbrajati dva ili više jajeta za uvećanje popusta. Jedna osoba može iskoristiti onoliko popusta tj. jaja koliko ih pronađe.

Kada na stranici pronađete jaje a prilikom upisa posebnog koda dobijete poruku od sustava da tih kupona za popust više nema to znači da su sva jaja pronađena.

Kada ispunite narudžbu na vaš mail će stići službena ponuda umanjena za popust koji ste pronašli. Ponuda za plaćanje ujedno je i potvrda o uspješnom pronalasku jajeta i pravu na ostvarivanje popusta.

Želite li jaja tražiti po našem salonu u Zagrebu, moramo vas razočarati jaja su skrivena samo na webu, ali bit će nam drago ako nas posjetite.

Krenite sada u potragu!