Wollbett outlet - kliknite ovdje za posebno dobre cijene!

Prirodni latex jastuk Mayan Green 30% popusta!

100% prirodni latex jastuk za “zelene” snove!

Raduje nas da opet možemo ponuditi 100% prirodni latex jastuk Mayan Green uz 30% popusta! Popust vrijedi do 28.02.2021 ili isteka zaliha. Prije 550,00kn, sada 385,00kn,

Mayan Green jastuk izrađen je u potpunosti od prirodnog latexa tj. mlijeka kaučukovca koje se prikuplja tradicionalnim načinom na certificiranim plantažama u Guatemali. Prikupljena sirovina prolazi prilagođeni proces prerade kako bi nastala pjena za izradu Mayan Green jastuka. Ona ne sadrži konzervanse, aditive ili umjetnu gumu. Pjena je velike gustoće, nježna i fino elastična na dodir.

Mayan Green 100% prirodni latex jastuk je klasičnog oblika i ugodne visine od 11 cm. Mekan je ali na latexu svojstven način neće se i ne može stisnuti više od onoga koliko treba da ugodno primi glavu i vrat. Svi latex jastuci imaju tu ugodnu elastičnost. Zahvaljujući njoj na latexu spavamo ugodno i mirno, ne osjećamo nikakav pritisak ili pokrete tijekom sna.

Zbog svog 100% prirodnog porijekla i sastava Mayan green jastuk je hipoalergenski proizvod. Latex pjena za izradu ovog jastuka je osobito fine strukture: mikroorganizmi (grinje) u njoj se neće nastaniti a sva zaprljanja ostaju na površini. Međutim, materijal je to koji odlično “diše” – sa svakim pritiskom zrak cirkulira otvorenim porama latex pjene.

Pogodan je osobama srednje konstitucije ali zbog kvalitete pjene Mayan Green pruža dobru, “konkretnu” potporu pa će odgovarati i krupnijim osobama.

Mayan Green jastuk nosi Rainforest Alliance certifikat. To je međunarodno priznati žig kojim se jamči porijeklo sirovine te odgovorno i održivo korištenje šumskih resursa.

  • jezgra 100% prirodni latex
  • unutarnja zaštitina presvlaka 100% pamučni mako
  • vanjska antialergijska jastučnica Silver Safe