Studeni,  20% popusta na SVE proizvode, prilikom narudžbe unesite kod za popust "studeni" (bez navodnika)

tražite krevet na posebnom popustu? Kliknite ovdje

Pokaži kreativnost i osvoji besplatni lateks jastuk

Imamo pobjednicu: Između svih vaših odgovora kao najkreativniji izabrali smo odgovor koji nam je poslala Jelena Sekelj. Jelena, čestitamo i  pozivamo vas da preuzmete nagradu u našem slanu u Zagrebu! Za sve informacije molimo nazovite na 091 611 4561.

 

Privola za korištenje podataka

Klikom na gornji chekbox "Privola za korištenje podataka" dajete nam privolu za spremanje i korištenje poslanih podataka u svrhu organizacije nagradnog natječaja, privolu možete povući u bilo koje vrijeme slanjem maila na wollbett@wollbett.hr ili pozivom na broj telefona 091 611 4561.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA: Pokaži kreativnost i osvoji 100% prirodni latex jastuk Mayan Green!

Priređivač nagradnog natječaja (u daljnjem tekstu: Natječaj) pod nazivom “Pokaži kreativnost i osvoji 100% prirodni latex jastuk Mayan Green!” je tvrtka WOLLBETT d.o.o. za trgovinu i usluge, Martićeva 11, MB:01859960, OIB:41150339197 (u daljnjem tekstu Priređivač). Nagradni natječaj se provodi na portalu Wollbett.hr te se promovira na Facebook stranici Wollbett.

Sudjelovanje

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (u daljnjem tekstu: Sudionici) koji u razdoblju od 16.10.2019. do 04.11.2019. u 23.59 sati pošalju potpunu prijavu na Natječaj.

Potpuna prijava uključuje:

Odgovor na nagradno pitanje,
Osobne podatke (ime i prezime, e-mail adresa, mobitel)
Označenu izjavu o suglasnosti za sudjelovanje u Natječaju.

U razmatranje se neće uzeti:

Nepotpune prijave,
Odgovori koji su već objavljeni na drugim web stranicama i/ili društvenim mrežama.

Priređivač zadržava pravo produžiti rok za slanje prijava.

Regularnost Natječaja

Isti Sudionik može sudjelovati u jednom krugu Natječaja neograničen broj puta. Isti Sudionik s istim osobnim podacima može biti nagrađen samo jednim darom.

Odabir pobjednika

Važeće prijave Sudionika ulaze u izbor tročlane komisije sastavljene od predstavnika tvrtke Wollbett d.o.o. koja će izabrati pobjednika Natječaja.

Objava pobjednika

Osobni podaci pobjednika (ime, prezime i e-mail adresa) bit će objavljeni na portalu Wollbett.hr Facebook stranici Wollbett.

Pobjednici će biti kontaktirani putem e-mail adrese ili mobitela koje su naveli u prijavi kako bi se utvrdila fizička adresa na koju im se šalju nagrade. Ukoliko se dobitnik u roku od 8 (osam) dana ne javi, dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom Natjecatelju prema odluci Komisije.

Dar

Klasičnog oblika, osobito elastičan i ugodan, hipoalergenski – Mayan Green jastuk je dar iz zelenog srca prašume!

Dodjela

Dar će pobjedniku/ci biti poslan poštom a po želji ga može osobno preuzeti i u salonu tvrtke Wollbett u Zagrebu.

Priređivač dar isporučuje putem pošte i samo na adrese unutar Republike Hrvatske. Ako je pobjednik kao odredišnu adresu za dostavu dara naveo adresu izvan Republike Hrvatske, dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom Natjecatelju prema odluci Komisije.

Pobjednik/ica ovog Natječaja nema pravo zahtijevati drugačiji dar od onog koji je osvojio u postupku sukladnom ovim Pravilima. Dar se ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Slanjem dara prestaju sve obveze Priređivača prema Pobjedniku.

Prekid Natječaja

Natječaj može biti prekinut ukoliko nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natječaja biti obaviješteni putem obavijesti na stranicama Wollbett.hr

Izjava

Sudjelovanjem u Natječaju svaki sudionik daje svoju izričitu privolu Priređivaču da pohranjuje i obrađuje njegove osobne podatke te da u slučaju osvajanja dara ima pravo objave njegovih osobnih podataka (ime i prezime, e-mail adresa). Sudjelovanjem u Natječaju također daju izričitu privolu Priređivaču da ima pravo objaviti odgovor prijavljen na Natječaj, bez naknade i sudionikove prethodne suglasnosti.