Wollbett outlet - kliknite ovdje za posebno dobre cijene!

Nanotex tkanina i viscomind memorijska pjena

NANOtex® tkanina i ViscoMind® memorijska pjena

Nanotex tkanina i viscomind memorijska pjena – kombinacija je to koja se pokazala iznimno dobrom! Uz kvalitetnu čvrstu pjenu za potporu i raskošnu visinu od 24 cm nastao je madrac osobite kvalitete, FreeMind.

Kod NANOtex® tkanina inovativnim je tehnološkim postupkom postignuta potpuna otpornost na mrlje. Radi se o tkanini u koju se, kod tkanja, koristeći nanotehnologiju, usidruje tisuće zaštitnih čestica duboko u vlakna. Tkanina je tako zaštićena “iznutra” od molekula prljavštine, grinja i bakterija. NANOtex® tkanina našla je primjenu i u izradi presvlaka za madrace jer je trajno antialergijska i higijenska. Održava se jedino površinski, usisavanjem prašine ili čistom vodom!

Kod madraca FreeMind NANOtex® presvlaka ispunjena je slojem memorijske pjene ViscoMind ®. To je pjena odličnih ergonomskih svojstava koja osigurava savršeno prilagođavanje madraca obliku tijela. Osim u presvlaki u FreeMind madracu koristi se dodatni sloj ViscoMind ® pjena gustoće 50 kg/m3 i vrhunske kakvoće kako bi osjećaj udobnosti madraca bio trenutan i što manje ovisio o klimi prostorije. ViscoMind ® memorijska pjena odlično i trenutno rasterećuje pritisak.

Zahvaljujući udobnosti koju pruža već onog trenutka kad legnemo FreeMind madrac će oduševiti i one koji su sumnjičavi prema memory pjeni.

Odgovori