Popusti u siječnju - 20% na sve proizvode. Prilikom kupovine unesite kod za popust 20%

Luksuzni madrac Infinity

Svi su ludi za hotelskim madracima, naš odgovor je luksuzni madrac Infinity

Često se mogu čuti iskustva kako se u hotelima visoke kategorije najbolje spava upravo zbog nevjerojatno dobrih, savršeno udobnih madraca. O tome se priča svojim prijateljima i znancima, a kod kupovine madraca za svoj dom, upravo taj „hotelski“ tip madraca se sve više traži.

Stoga smo odlučili ponuditi proizvod koji zadovoljava najviše standarde, kako svojom udobnošću, tako i svojim izgledom.

Luksuzni madrac Infinity dominantan je već samim svojim izgledom. Debeli madrac obučen u najfinije tkanine svilu, vunu i pamuk – odgovara najvišim standardima zahtjevnih korisnika.
U doba kada vrijeme za odmor postaje luksuz, traži se najbolje od najboljeg.

Presvlaka od prirodnih materijala svile, vune i pamuka, nevjerojatno je meka, baršunasta i nježna na na dodir. U gornjem sloju presvlake nalazi se najfinija super osjetljiva viscoMind memory pjena koja momentalno prima spavača u svoje okrilje prilagođavajući se svakom dijelu tijela.

Višeslojna jezgra radi na daljnjem rasterećenju pritiska da bi na koncu došli do sigurne i čvrste baze koja daje adekvatnu potporu tijelu.

Antistatički materijali, antibakterijski sa visokom stupnjem zrakopropusnosti – sigurna su higijenska baza za osvježavajući san.

Infinity madrac potražite u našem web shopu.