wollbett outlet - dodirnite ovdje za prikaz proizvoda na posebno visokim popustima

Premium madrac Infinity

premium madrac infinity

Svi žele luksuzni, visoki madrac “kao u hotelu” – naš odgovor je premium madrac Infinity!

Često se mogu čuti iskustva kako se u hotelima visoke kategorije najbolje spava. Razlog su nevjerojatno dobri, savršeno udobni, raskošno visoki madraci. O tome se priča prijateljima i znancima, a kod kupovine madraca za svoj dom upravo taj „hotelski“ tip madraca sve više se traži.

Stoga smo odlučili ponuditi madrackoji zadovoljava najviše standarde, kako svojom udobnošću, tako i svojim izgledom.

Luksuzni madrac Infinity dominantan je već samim svojim izgledom. Visok 30 cm i obučen u najfinije tkanine, svilu, vunu i pamuk, odgovara najvišim standardima.
U doba kada vrijeme za odmor postaje luksuz, traži se najbolje od najboljeg.

Presvlaka od prirodnih materijala svile, vune i pamuka, nevjerojatno je meka, baršunasta i nježna na na dodir. U gornjem sloju presvlake nalazi se najfinija, super osjetljiva ViscoMind® memory pjena. Ona momentalno prima spavača u svoje okrilje prilagođavajući se svakom dijelu tijela.

Višeslojna jezgra radi na daljnjem rasterećenju pritiska da bi na koncu sigurna i čvrsta baza dala adekvatnu nosivost i potporu tijelu.

Antibakterijski i  antistatički materijali presvlake uz visoku  zrakopropusnost pjena sigurna su osnova za higijenski idealan, osvježavajući san.

Infinity madrac potražite u našem web shopu.