Wollbett outlet - kliknite ovdje za posebno dobre cijene!

Listopad 20% popusta na SVE proizvode

Tijekom listopada u Wollbett-u traje promo akcija u kojoj bilo koji Wollbett proizvod nudimo uz 20% popusta. Popusti vrijedi za on line narudžbe ili kupnju u salonu i ne može se zbrajati s drugim popustima. Prilikom on line narudžbe molimo unesite kupon za popust Listopad20

Top 5 proizvoda su:

krevet box

Box nije samo klasični krevet sa kutijom za posteljinu – svaki primjerak kreveta Box ručni je rad i kao takav jedinstven, kvalitetan iznutra, moderan i elegantan izvana. Box sada standardno radimo s novim, visokim, lijepo dizajniranim uzglavljem, s kojim ima još snažniji “karakter”.

kod za popust: Listopad20

Infinity madrac

Luksuzni višeslojni madrac raskošne visine sa presvlakom od organskog pamuka, vune i svile. Udobnost za najizbirljivije!

kod za popust: Listopad20

madrac elite

Madrac Elite je udoban madrac dobre nosivosti, ekonomičan i praktičan. Madrac je to koji ima dva lica za dvije razine udobnosti pa je odlično rješenje za parove koji su različitih konstitucija i ne mogu uskladiti želje i potrebu za udobnošću.

kod za popust: Listopad20

jastuk memory classic

Odličan izbor za sve osobe koje imaju osjetljiv, bolan i napet vrat i s tim povezano loše držanje glave i česte tenzijske glavobolje. Memory jastuci pružaju izvrsno rasterećenje površinskog pritiska a istovremeno dobro podupiru glavu kako bi se mišići vrata mogli opustiti i odmoriti.

kod za popust: Listopad20

deka kamel

Našu kamel deku čine dva sloja najbolje češljane vune s dodatkom devine dlake – luksuzno je nježna, topla i lagana.

kod za popust: Listopad20