Kolovoz 2019 - popust na sve modele kreveta 20%, prilikom narudžbe unesite kod za popust 20%

tražite krevet na posebnom popustu? Kliknite ovdje

Lipanj u Wollbett-u

Na veselje ljubitelja 100% natur latexa, koji ne pristaju na ništa manje od toga „Mayan green madrac 100% prirodni kaučuk na 30% popusta!“ Dođite ga isprobati u naš salon u Martićevoj 11. Popust vrijedi za plaćanje novčanicama ili uplatu na transakcijski račun.

Raspoloživo

Stop grinjama i alergenima
Nije se lako zaštititi od dosadnih grinja i alergena. To posebno znaju oni koji se s njima gotovo bezuspješno bore. Zato će madrac od prirodnog latexa biti vaš saveznik u rješavanju tih vrsta problema. Njegova prirodna svojstva, pri kojem nije „pogodno tlo“ za razvoj i nastanjivanje grinja i alergena, spasonosno su rješenje za poboljšanje mikroklime spavanja.

Dugoročno ulaganje
Odjeće se brzo zasitimo, tehnika se razvija nedostižnom brzinom pa nešto što je danas hit, sutra je već zastarjela gotovo nekorisna stvar. Kvalitetan madrac od 100% prirodnog kaučuka je ulog u zdravo i ugodno spavanje za sljedećih 10ak godina. Uložite pametno u svoje zdravlje i zdravlje Vaših najdražih.

Potpora je važna
Izdržljivost 100% naturlatex madraca osigurava uštedu novca, a pravilna anatomska potpora tijelu još je važnija kako bi tijelo dobilo najbolje uvjete za spavanje. Prirodni latex dugotrajan je i postojan materijal čija gustoća izrade jamči duge godine vrhunskog spavanja.

Dobar san
Miran san od vitalnog je značaja, kako za djecu, tako i za odrasle. Utječe na aspekte budnog života pa samim time bolji madrac znači bolji san, a bolji san veću spremnost za izazove dnevnog života. Mayan green 100% naturlatex madraci u lipnju na 30% popusta!