wollbett outlet - dodirnite ovdje za prikaz proizvoda na posebno visokim popustima

Lipanj 20% na sav raspoloživi asortiman

Dragi naši kupci,

Tijekom mjeseca lipnja, svi raspoloživi Wollbett proizvodi dostupni su za kupnju uz 20% popusta. Dovoljno je prilikom kupovine upisati promo kod “Lipanj20” (bez navodnika) i račun vaše košarice biti će umanjen za 20% od ukupne cijene.

Važno je napomenuti da popust vrijedi za sve raspoložive proizvode, kako bi bili sigurni da željeni proizvod imamo na stanju molimo nazovite na 091 611 4561 ili nam pošaljite e-mail. Popust se primjenjuje za novčanice i transakcijski račun, dok se za kartično plaćanje primjenjuje manji popust od 10%. Mjesečni akcijski popust vrijedi do kraja lipnja ili do isteka zaliha i ne može se kombinirati sa drugim popustima.

Za naše online kupce: posjetite naš web shop, odaberite proizvod koji želite kupiti, ubacite ga u košaricu i unesite kupon “ Lipanj20 ” (bez navodnika) – iznos za plaćanje bit će umanjen za 20%.

Za naše kupce koji će posjetiti salon u Martićevoj ul. u Zagrebu: mjesečna akcija vrijedi, naravno, i za kupnju u salonu Ako ste u mogućnosti, svakako nas posjetite kako bi isprobali naše proizvode prije kupnje. Bez obzira preferirate li lateks madrace ili madrace od HR i Memory pjene ili, pak, želite vrhunski odmor na nekom od premium madraca, Wollbett ima rješenje koje će zadovoljiti vaše potrebe za udobnošću i kvalitetom sna.

Wollbett

Madraci

pogledajte
Krevet Nil liftomat BLACK izložbeni primjerak
Wollbett

Kreveti

pogledajte
Wollbett

Jastuci

Pogledajte