wollbett outlet - dodirnite ovdje za prikaz proizvoda na posebno visokim popustima

Kolovoz – svi raspoloživi madraci na 20% popusta

Kolovoz je u Wollbettu mjesec madraca – svi madraci iz naše ponude dostupni su uz popust od 20%! U našem web shopu provjerite ponudu madraca i pročitajte o njihovim svojstvima, a za konkretne i detaljne savjete obratite nam se putem maila ili telefonom.

Akcijski popust vrijedi za sve raspoložive madrace za narudžbe putem web shopa i kupnju u salonu. 

Prilikom narudžbe putem web shopa unesite kupon za popust “kolovoz23” (bez navodnika) i iznos cijene madraca u košarici bit će umanjen za 20%!

Akcijski popust od 20% vrijedi za načine plaćanja uplata na transakcijski račun i novčanice a za plaćanja karticama (odgoda, obročno plaćanje) akcijski popust je 10%.

Mjesečna akcija traje do 31. kolovoza 2023. u ponoć ili do isteka zaliha.

Mjesečni popust ne može se zbrajati s drugim popustima. Za sve dodatne informacije molimo nazovite 091 611 4561.
 

Izdvajamo:

LATEX MADRAC sumolatex

Sumolatex – Wollbett madrac kojeg najviše volite!

Kombinacijom vrhunskog latexa i nosivog sloja od otporne ali elastične HR pjene dobili smo višeslojni madrac odličnih svojstava koji je godinama jedan od najtraženijih i najprodavanijih Wollbett madraca.

Sumolatex

PREMIUM MADRAC Galaxy

Galaxy – vrhunski mekani memory madrac

Galaxy je mekani memory madrac najviše klase, osmišljen da zadovolji zaista visoka očekivanja. Osobito udoban i mekan ali mekoće takve da, iako nježno rasterećuje, ne dopušta propadanje jer donji slojevi kvalitetnih pjena preuzimaju zadatak ergonomske potpore.

Galaxy

HR madrac energy

Čvrsti madrac od HR pjene za sigurnu potporu

Idealan madrac za sportski tip osoba. Osigurava optimalnu anatomsku potporu tijelu i ravnomjerno rasterećenje pritiska. Odgovarat će onima koji vole čvršće, a ipak komforne i elastične madrace. Ekonomičan i dugovječan.

Energy