Siječanj 2022 - 20% na sve krevete! Kod kupnje unesite kupon "2022"

Outlet exclusive - najbolje od vune na popustu od 30 do 70%

Blagdanski popust 20% na SVE!

Tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana 20% na SVE proizvode!!!

Wollbett akcija ograničenog trajanja! Prosinački blagdanski popust od 20% na sve proizvode vrijedi do subote, 8. siječnja! Popust vrijedi za narudžbe putem web shopa i kupnju u salonu. Blagdanski popust vrijedi za sve kategorije i za sve proizvode ali se ne može spajati s već postojećim popustima. Za više informacija molimo nazovite na 091 611 4561.

Prilikom narudžbe unesite kod za popust “Blagdani” i vaša narudžba biti će umanjena za 20% od iznosa košarice! Popust vrijedi do 8.1.2022 u ponoć ili do isteka zaliha.

Wollbett deke

Tople kašmir i kamel deke mogu vas ugrijati ove hladne zime. Jeste li već probali udobnost kamel deke? Osjetili mekani kašmir? Iskoristite priliku i kupite ih za 20% nižu cijenu tijekom prosinca.

krevetnina

Premium madraci

Luksuzni madrac za najizbirljivije. Želite li udobnost bez kompromisa onda izaberite neki od Wollbett premium madraca. Birati možete između više modela a svi su na 20% popusta!

Premium madraci

Memory jastuci

Memory classic jastuk od kvalitetne memorijske pjene, oblikovan iz kalupa. Odličan izbor za sve osobe koje imaju osjetljiv, bolan i napet vrat i s tim povezano loše držanje glave i česte tenzijske glavobolje. 

Memory jastuk

Krevet Nil

Platform krevet Nil – jednostavnog dizajna, vrhunske kvalitete. Voljet će ga svi koji u spavaćoj sobi imaju malo prostora i svi koji zaziru od bridova i kutova u sobi – svojom jednostavnošću Nil ulijeva povjerenje!

Wollbett kreveti

Krevet Princ

Masivni krevet od prvoklasne bukve lijepog zakrivljenog uzglavlja – vrijednost više je prostrana kutija za posteljinu, lako dostupna zahvaljujući podiznoj podnici.

Wollbett kreveti

Krevet Gala

Konstrukcijski jednostavna, čistih linija i sasvim malo zaobljenih površina, Gala je spoj suvremenog dizajna i klasične elegancije. U prirodnoj koži Gala je raskošna, u dekoru prikladne boje elegantna i lijepa!

Wollbett kreveti