Uštedite 20%, unesite kod: PROMO20, kod vrijedi za kupovinu madraca gotovinom do kraja travnja. OPŠIRNIJE

Zašto hladna pjena?

Comfortlatex je čvrsti ortopedski madrac čija je jezgra izrađena od hladno lijevane pjene ili hladne pjene.

Radi se o materijalu na bazi poliuretana nastalom posljednjih godina upravo za potrebe industrije madraca.

Hladno lijevana pjena ili hladna pjena nastala je brojnim inovacijama u tehnologiji te u odnosu na ostale proizvode istog porijekla ima brojne prednosti – ona se proizvodi postupkom na bazi vode i ne sadrži štetne kemikalije. Svoju izrazitu elastičnost i odlična mikroklimatska svojstva trajno zadržava zahvaljujući unutarnoj strukturi poluotvorenih i nejednoličnih mjehurića. Hladna pjena je na površini mekana na dodir. Zahvaljujući svojim poboljšanim svojstvima elastičnosti i otpornosti na ugibanje i deformacije, jezgre madraca od hladne pjene pružaju izvrsnu potporu i spadaju u čvrste madrace. U usporedbi s prirodnim latexom jezgre od hladne pjene su lakše a čvršće i, naravno, cijenom prihvatljivije. Madraci od hladne pjene su zaista otporni i dugovječni madraci uz uvjet zrakopropusne letvičaste podnice.

Comfortlatex madrac je prvi izbor mladih aktivnih ljudi. Zbog kvalitetne potpore i čvrstoće s razlogom nosi naziv ortopedski madrac. Preporučuje se djeci i adolescentima kako bi im u razdoblju naglog rasta i razvoja čvrsti madrac osigurao pravilnu potporu i zdravo spavanje. Također, osobe koje uglavnom spavaju potrbuške s vrlo niskim jastukom ili bez jastuka mahom se odlučuju za jezgre od hladne pjene – osjećaju ih dovoljno ‘ravnima’ i ‘tvrdima’.

Hladna pjena je potpuno otporna na mikroorganizme poput grinja što je čini odličnim izborom za osobe s problemima alergija. Otporna je i na površinska zaprljanja i izuzetno laka za održavanje.

Odgovori