Popusti u veljači - 20% na pokrivače, jastuke i nadmadrace. Prilikom kupovine unesite kod za popust 20%

Upitnik o zdravom spavanju – rezultati

Stigli su i konačni rezultati našeg nagradnog upitnika. Još jednom i ovim putem čestitamo sretnom dobitniku natječaja gospodinu Stanku koji nam je nakon nekoliko dana spavanja na novom jastuku javio “da se čekanje isplatilo“. Drago nam je da smo jednom od vas poboljšali snove, pogledajmo sada kako su spavali ostali ispitanici.

Na žalost samo 8% ispitanih je u zadnjih mjesec dana spavalo bez ikakvih problema, dok je njih čak 26% prijavilo da imaju puno problema sa spavanjem. U zadnjih mjesec dana većina se našla u nekoj od situacija koja im je prekinula san dok je sretnih 7% odgovorilo da se ne bude i da uspijevaju prespavati cijelu noć bez ikakvih prekida i ometanja.

Kada je dužina sna u pitanju u zadnjih sedam dana samo 10% ispitanih odgovorilo kako su svih sedam dana spavali između 7-8 sati dok je na žalost čak 33% odgovorilo da se u zadnjem tjednu pošteno naspavalo samo jednom.

Većina ispitanih spava na boku 66% nakon toga na trbuhu 22% dok ostalih 10% spava na leđima. Na žalost većina ispitanih spava na sintetičkom jastuku koji nije najbolja opcija za vaše zdravlje, jastuke od perja voli 17% ispitanih a nismo našli niti jednog ispitanika koji ne koristi jastuk. Veliki broj 28% ispitanih još spava na madracima s oprugama koji je i dalje najpopularniji madrac a slijedi ga lateks madrac.

Kada je starost madraca u pitanju 28% ispitanih spava na madracu starijem od sedam godina a samo 11% ispitanika spava na novom madracu starom do godine dana.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju u natječaju i podsjećamo vas da kao sudionici imate pravo na poseban popust o kojem ste obaviješteni mailom ali na činjenicu da jednu trećinu svog života provodite u krevetu spavajući, nije svejedno na čemu spavate.

Odlučite li se popraviti svoje snove nekim od Wollbett proizvoda pozivamo vas da nas posjetite u našim salonima u Zagrebu i Solinu, imate li pitanja javite nazovite naš info telefon 091 611 4561 ili posjetite naš web shop.

 

CLOSE
CLOSE