Uštedite 20%, unesite kod: PROMO20, kod vrijedi za kupovinu madraca gotovinom do kraja travnja. OPŠIRNIJE

Svojstva lateksa

Jezgra Megal latex madraca visoka je 18cm i oblikovana u 7 ergonomskih zona.

Svi višezonski madraci zamišljeni su tako da pruže pravilnu i zdravu potporu kralježnici i zglobovima uz potpunu udobnost spavanja. Raspored zona pri tom slijedi anatomiju ljudskog tijela kako bi na pritisak tijela u ležećem položaju madrac reagirao adekvatno.

Specifičnost Megal latex jezgre pri tom je njena visina – 18 cm latexa jamči zaista kraljevsku udobnost svakoj tjelesnoj konstituciji iako ova visina Megal čini osobito pogodnim za ljude veće težine i krupnije tjelesne konstitucije.

Mnoge osobe krupnije konstitucije ili veće tjelesne težine svjedoče o brzom ‘propadanju’ svojih madraca. Zahvaljujući svojstvima lateksa i visini jezgre od 18cm Megal latex madrac će zadržati sve svoje odlične karakteristike čak i ako je izložen većem pritisku.
Koja su to svojstva lateksa?

Latex spužva se sastoji od bezbrojnih minijaturnih otvorenih ćelija koje su ispunjene zrakom a sačinjavaju ih molekule gume što reagiraju poput bezbrojnih mikroskopskih opruga. Zahvaljujući takvom sastavu latex je visokoelastični materijal, nenadmašne točkaste elastičnosti i sposobnosti ravnomjernog raspoređivanja pritiska. Latex je trenutno i trajno elastičan i fleksibilan, ne gubi oblik ni sposobnost elasticiteta. Ovako izuzetna fizička svojstva latexa nadopunjuju izvrsne higjenske i mikrobiološke karakteristike.

Megal madrac je kompaktna i jaka verzija udobnog i prirodnog latex madraca.

Kao i svi latex madraci, Megal obavezno zahtijeva letvičastu podnicu.
Izuzetno fleksibilan i elastičan, savršeno je prilagodljiv i prikladan za korištenje i u kombinaciji s najnaprednijim višefunkcionalnim podesivim podnicama, poput elektromotorne podnice Mosys.

Odgovori