Uštedite 20%, unesite kod: svibanj2017, kod vrijedi za kupovinu kreveta gotovinom do kraja svibnja 2017. OPŠIRNIJE

Popusti u svibnju

Svibanj u Wollbett-u donosi 20% popusta na sve modele kreveta u ponudi. Za ostvarivanje popusta trebate prilikom narudžbe upisati promo kod “svibanj2017” (bez navodnika) i cijena narudžbe biti će umanjena za 20% vrijednosti vaše košarice. Popust “svibanj2017” vrijedi do zadnjeg dana mjeseca svibnja 2017, “svibanj2017” vrijedi samo za plaćanje novčanicama i uplatu na transakcijski račun. Popusti se ne mogu zbrajati. U ponudi imamo

Drvene krevete

Krevet Princ s podnicom

Princ je masivni krevet od prvoklasdne bukve lijepog zakrivljenog uzglavlja a vrijednost više je prostrana kutija za posteljinu, lako dostupna zahvaljujući podiznoj podnici.

SKU: krevet-princ-s-podnicom Kategorija:
Read More

Krevet Tango

Elegantan u svojoj jednostavnosti Tango je krevet koji će se uklopiti u svaki interijer. Poput čuvenog plesa, očarat će vas polako i sigurno.

Dostupan sa uznožjem !

SKU: krevet-tango Kategorija:
Read More

Krevet Rio

Osebujnog dizajna, krevet Rio stvara rustikalno ozračje koje se može postići samo upotrebom punog drveta – u ovom slučaju prvoklasne bukve. Masivan, rustikalan, širokih stranica i površina na uzglavlju, krevet Rio oduševit će sve ljubitelje pravog, punog drva!

SKU: krevet-rio Kategorija:
Read More

Krevet Lotus

Lotus je simbol ljepote i savršenosti. Krevet Lotus donosi profinjenu igru linija, površina i formi – impozantan će biti u vašem prostoru, bilo da odaberete neki tamni bajc ili se odlučite za savršeno bijeli krevet!

SKU: krevet-lotus Kategorija:
Read More

Krevet Sunset

Profinjenih linija i klasičnog dizajna, krevet Sunset ima široke bočne stranice i lijepo zaobljene rubove na uzglavlju i uznožju. Klasičan po visini i masivnosti, a moderan po zanimljivoj igri detalja na uzglavlju.

SKU: krevet-sunset Kategorija:
Read More

Dizajnerski krevet Skala

Masivan, jednostavan okvir i minimalistički dizajn – Skala je jednostavna ali jedinstvena! U spavaćoj, dječjoj ili sobi vašeg tinejdžera Skala će postati što god želite i trebate – prostor za igru, skakanje, mjesto za učenje, prostor udobnog poslijepodnevnog izležavanja… Vaš krevet !

SKU: dizajnerski-krevet-skala Kategorija:
Read More

Krevet Quadro

Bez uzglavlja i uznožja, ravnih čistih linija – reducirani dizajn za ljubitelje modernog minimalizma.  Očišćen od svih detalja, idealan je tip kreveta za ljubitelje jednostavnosti i za one koje cijene pravilo „manje je više“.

SKU: krevet-quadro Kategorija:
Read More

Krevet Buda Yoto

Okvir Buda upotpunjen osobito lijepim uzglavljem čija glatka, zaobljena forma otkriva kvalitet završne obrade. Nota dalekoistočne estetike diskretno je prisutna u ovom modernom privlačnom krevetu. Dah orijenta može zapuhati i u vaše Buda Yoto jedro!

SKU: krevet-buda-yoto Kategorija:
Read More

i tapecirane krevete

Krevet Box

Čistoća linija, vječna harmonija. Klasični model kreveta s kutijom za posteljinu obukli smo u „novo ruho“, ručnim radom tapetara učinili smo ga elegantnijim i vrjednijim.

SKU: krevet-box-koza Kategorija:
Read More

Tapecirani krevet Gala

Konstrukcijski jednostavna, čistih linija i sasvim malo zaobljenih površina, Gala je spoj suvremenog dizajna i klasične elegancije. U prirodnoj koži Gala je raskošna, u dekoru prikladne boje elegantna i lijepa – plemenita u svakom slučaju!

SKU: krevet-gala-eko-koza Kategorija:
Read More

Krevet Luxor

Nenametljivi luksuz. Privlačan, moderan i funkcionalan, dizajnerski krevet Luxor oplemeniti će svaki interijer. Ovaj udobni krevet, mekih tapeciranih rubova, svojom udobnošću naprosto mami da legnete i uživate.

SKU: krevet-luxor-koza Kategorija:
Read More

Krevet Matrix

Čvrstoca i plemenitost drveta u kombinaciji s mekoćom tapeciranih dijelova čine dinamičan i privlačan, zaista moderan spoj.

SKU: krevet-matrix-koza Kategorija:
Read More

Tapecirani krevet Gobi

Gobi je tapecirani krevet lijepih zaobljenih linija i raskošne, pune forme. On mami dojmom potpune udobnosti, već na ”prvi pogled”.  Vizualno dominira lijepo zaobljena krivulja uzglavlja. Pune oble forme utegnute su čvrsto u majstorski skrojen i prošiven vanjski materijal i time dodatno naglašene.

SKU: krevet-gobi-koza Kategorija:
Read More

Krevet Brooklyn

Predstavljamo krevet Brooklyn – drveni dio sa liftomat podnicom skriva veliki prostor za odlaganje ali uzglavlje u prirodnoj ili eko koži, sa okomitim prošivima, otkriva nešto još bitnije – stil, eleganciju, karakter!

SKU: krevet-brooklyn Kategorija:
Read More