Uštedite 20%, unesite kod: PROMO20, kod vrijedi za kupovinu madraca gotovinom do kraja travnja. OPŠIRNIJE

Popusti u ožujku 2017

Ožujak u Wollbett-u donosi 20% popusta na sve modele kreveta u ponudi. Za ostvarivanje popusta trebate prilikom narudžbe upisati promo kod “promo20” (bez navodnika) i cijena narudžbe biti će umanjena za 20% vrijednosti vaše košarice. Popust “promo20” vrijedi do zadnjeg dana ožujka 2017, “promo20” vrijedi samo za gotovinsko plaćanje novčanicama, popusti se ne mogu zbrajati.  U ponudi imamo

Drvene krevete

Krevet Princ s podnicom

Raskošnog zakrivljenog uzglavlja i lijepo oblikovanih stranica, ovaj kraljevski krevet ima dvostruku namjenu. Zbog udobne visine i masivnosti krevet Princ je pouzdan i udoban krevet ali vrijednost više je prostrana kutija za posteljinu, lako dostupna zahvaljujući podiznoj podnici.

SKU: krevet-princ-s-podnicom Kategorija:
Read More

Krevet Tango

Elegantan u svojoj jednostavnosti Tango je krevet koji će se uklopiti u svaki interijer. Stranice okvira Tango su uske, ali jednako čvrste, što ga čini odličnim izborom za manje spavaće sobe. Poput čuvenog plesa, očarat će vas polako i sigurno.

SKU: krevet-tango Kategorija:
Read More

Krevet Rio

Osebujnog dizajna, krevet Rio stvara rustikalno ozračje koje se može postići samo upotrebom prirodnih materijala – u ovom slučaju prvoklasne lamelirane bukve. Masivan, rustikalan, širokih stranica, stabilnih nogu i prozračnog ukošenog uzglavlja, krevet Rio oduševit će sve ljubitelje prirodnog izgleda. Pur natur!

SKU: krevet-rio Kategorija:
Read More

Krevet Lotus

Lotus je simbol ljepote, savršenosti i vječnog života. Krevet Lotus karakteriziraju blago zaobljeno dominantno uzglavlje i skladne kompaktne stranice okvira. Krevet Lotus stvara dojam plemenite raskoši.

SKU: krevet-lotus Kategorija:
Read More

Krevet Sunset

Profinjenih linija i klasičnog dizajna, krevet Sunset ima široke bočne stranice i lijepo zaobljene rubove na uzglavlju i uznožju. Klasičan po visini i masivnosti, a moderan po zanimljivoj igri detalja na uzglavlju. Decentna elegancija u spavaćoj sobi!

SKU: krevet-sunset Kategorija:
Read More

Dizajnerski krevet Skala

Masivan a jednostavan okvir i minimalistički dizajn – Skala je jednostavna ali jedinstvena. U spavaćoj, dječjoj ili sobi vašeg tinejdžera postat će ono što želite i trebate – Vaš krevet ali i prostor za igru, mjesto za učenje ili udobno popodnevno izležavanje!

SKU: dizajnerski-krevet-skala Kategorija:
Read More

Krevet Quadro

Bez uzglavlja i uznožja, ravnih čistih linija – reducirani dizajn za ljubitelje modernog minimalizma.  Očišćen od svih detalja, idealan je tip kreveta za ljubitelje jednostavnosti i za one koje cijene pravilo „manje je više“.

SKU: krevet-quadro Kategorija:
Read More

Krevet Buda Yoto

Okvir Buda upotpunjen osobito lijepim uzglavljem čija glatka, zaobljena forma otkriva kvalitet završne obrade. Nota dalekoistočne estetike diskretno je prisutna u ovom modernom privlačnom krevetu. Dah orijenta može zapuhati i u vaše Buda Yoto jedro!

SKU: krevet-buda-yoto Kategorija:
Read More

tapecirane krevete

Krevet Box

Čistoća linija, vječna harmonija. Klasični model kreveta Box od punog drveta bukve, obukli smo u „novo ruho“. Zaoblili smo rubove, no linije ostaju jednostavne i čiste. Učinili smo ga elegantnijim i vrednijim.

SKU: krevet-box-koza Kategorija:
Read More

Krevet Gala

Konstrukcijski jednostavna, čistih linija i sasvim malo zaobljenih površina Gala je spoj suvremenog dizajna i klasične elegancije.  Visokom uzglavlju parira lijepo oblikovano podignuto uznožje, otkrivajući umijeće majstora tapetara. U prirodnoj koži Gala je raskošna, u dekoru prikladne boje elegantna i lijepa – plemenita u svakom slučaju!

SKU: krevet-gala-eko-koza Kategorija:
Read More

Krevet Luxor

Nenametljivi luksuz. Privlačan, moderan i funkcionalan, dizajnerski krevet Luxor oplemeniti će svaki interijer. Ovaj udobni krevet, mekih tapeciranih rubova, svojom udobnošću naprosto mami da legnete i uživate.

SKU: krevet-luxor-koza Kategorija:
Read More

Krevet Matrix

Čvrstoca i plemenitost drveta u kombinaciji s mekoćom tapeciranih dijelova čine dinamičan i privlačan, zaista moderan spoj.

SKU: krevet-matrix-koza Kategorija:
Read More

Krevet Gobi

Gobi je tapecirani krevet lijepih zaobljenih linija i raskošne, pune forme. On mami dojmom potpune udobnosti, već na ”prvi pogled”.  Vizualno dominira lijepo zaobljena krivulja uzglavlja. Pune oble forme utegnute su čvrsto u majstorski skrojen i prošiven vanjski materijal i time dodatno naglašene.

SKU: krevet-gobi-koza Kategorija:
Read More

Krevet Brooklyn

Predstavljamo krevet Brooklyn – drveni dio sa liftomat podnicom skriva veliki prostor za odlaganje ali uzglavlje u prirodnoj ili eko koži, sa okomitim prošivima, otkriva nešto još bitnije – stil, eleganciju, karakter!

SKU: krevet-brooklyn Kategorija:
Read More

i zidne krevete

Zidni krevet, bočni

Vjerujemo da krevet treba biti prilagođen našim potrebama. Ako je prostor u kojem spavate prekrcan namještajem tada nemate puno opcija kod izbora kreveta. U potrazi ste za krevetom koji stane u dimenzije prostora kojim raspolažete. Upravo za takve kupce stvorili smo bočne zidne krevete. Umjesto klasičnih zidnih kreveta koji su položeni okomito bočni zidni krevet položen je vodoravno a njegova se gornja površina može koristi kao funkcionalni dio interijera.

SKU: zidni-krevet-bocni Kategorija:
Read More

Zidni krevet, uspravni

Vjerujemo da krevet treba biti prilagođen našim potrebama. Ako je prostor u kojem spavate prekrcan namještajem tada nemate puno opcija kod izbora kreveta. U potrazi ste za krevetom koji stane u dimenzije prostora kojim raspolažete. Jedno od riješenja u toj situaciji je i zidni krevet. Iako ih do sada možda niste vidjeli uživo ono što trebate znati je da takvi kreveti štede prostor jer su sklopljeni dok ih ne koristimo. Jednostavnim mehanizmom krevet se može sklopiti po vašoj potrebi.

SKU: zidni-krevet-uspravni Kategorija:
Read More