Uštedite 20%, unesite kod: PROMO20, kod vrijedi za kupovinu madraca gotovinom do kraja travnja. OPŠIRNIJE

Popusti u travnju 2017

Tijekom mjeseca travnja na našem webu i salonima u Splitu i Zagrebu možete kupiti različite vrste madraca uz 20% popusta za plaćanje novčanicama.

Birati možete između velikog broja modela i dimenzija. Unutar madraca na popustu možete izabrati madrace od memorijske pjene koji su se na svim testovima koji mjere udobnost pokazali kao superiorni jer izrazito uspješno djeluju na pravilnu cirkulaciju krvi u tijelu prilikom spavanja.

Madraci od lateksa su izbor za one koji traže tvrđi madrac. Spavanje na njima ne nudi potpuno prilagođavanje vašem tijelu poput madraca od memorijske pjene i oni su izbor za sve vas koji tražite čvršću potporu tijelu.

Pored ove dvije skupine na popustu su i madraci od HR pjene. Osnovi razlozi za izbor ove vrste madraca su elastičnost i dugovječnost. Bilo koji madrac izabrali tijekom travnja 2017 možete računati na popust od 20% za plaćanja gotovinom.

Lateks madraci na popustu

Sumolatex XXL madrac

Sumolatex je izuzetno kvalitetan i izdržljiv ergonomski komponiran madrac. Zahvaljujući čvrstom središnjem sloju ima dobru nosivost i pruža kvalitetnu potporu kralježnici čak i osobama krupne konstitucije i veće tjelesne težine.

SKU: sumolatex-30-madrac Kategorija:
Read More

Sumolatex madrac

Sumolatex je izuzetno kvalitetan i izdržljiv ergonomski komponiran madrac. Zahvaljujući čvrstom središnjem sloju ima dobru nosivost i pruža kvalitetnu potporu kralježnici čak i osobama krupne konstitucije i veće tjelesne težine.

SKU: sumolatex-madrac Kategorija:
Read More

Mayan Green madrac od 100% prirodnog kaučuka 7-zona

Mayan Green je prvi madrac na Hrvatskom tržištu od 100% prirodnog kaučuka sa ekoloških plantaža Gvatemale. Proizveden je potpuno ekološki čistom tehnologijom i biorazgradiv.

 

SKU: mayan-green-madrac-od-100-prirodnog-kaucuka-7-zona Kategorija:
Read More

Royal latex madrac

ROYAL je madrac najviše kvalitete: latex jezgra ima vrlo finu unutarnju strukturu sa izrazitim efektom samoventilacije, a inovativni dizajn uvažava prirodnu krivulju tijela.

SKU: royal-latex-madrac Kategorija:
Read More

Modular madrac latex 7-zona

Modular madrac savršena je kombinacija čvrstoće, udobnosti i dugovječnosti. Jezgra debljine 18 cm ergonomski je oblikovana u 7 ergonomskih zona.

SKU: modular-madrac-latex-7-zona Kategorija:
Read More

Megal madrac latex 7-zona

Megal madrac savršena je kombinacija čvrstoće, udobnosti i dugovječnosti. Jezgra debljine 18 cm ergonomski je oblikovana u 7 zona koje u potpunosti podupiru tijelo i omogućuju rasterećenje kralježnice i maksimalnu opuštenost.

SKU: megal-madrac-latex-7-zona Kategorija:
Read More

Settal madrac latex 7-zona

Ideja višezonskih madraca utemeljena je na anatomiji ljudskog tijela koje nije u svakom dijelu jednako teško ni osjetljivo.

SKU: settal-madrac-latex-7-zona Kategorija:
Read More

Pental madrac latex 5-zona

Zahvaljujući svojstvu latexa da se ugiba samo na mjestu pritiska te rasporedu svojih pet zona, Pental je izuzetno udoban madrac koji pravilno podupire tijelo u svim položajima spavanja.

SKU: pental-madrac-latex-5-zona Kategorija:
Read More

Memory madraci na popustu

Relax – višeslojni memory madrac

Srednje čvrsti ergonomski komponiran madrac koji osigurava ravnomjerno rasterećenje pritiska i zdravu relaksaciju. Termo memorijska pjena povoljno utječe na opuštanje mišića, dok druga strana pruža za nijansu veći otpor i odgovarat će svima koji žele promjenu na čvršću varijantu madraca.

SKU: relax-viseslojni-memory-madrac Kategorija:
Read More

Free Mind madrac

FREE MIND madrac je jednako pogodan osobama sitne i krupne konstitucije – iznimno udoban na površini i izvrsne nosivosti, odličan je izbor kad su partneri bitno različite tjelesne težine i konstitucije. Pruža dvije razine čvrstoće u jednom madracu.

SKU: free-mind-madrac Kategorija:
Read More

Memoryform madrac

Ergonomski komponiran dvoslojni madrac. Jezgra Memoryform madraca sastoji se od čvrste HR pjene kao temelja i nosivog dijela koji madracu daje čvrstoću i jamči trajnost, dok sloj od termoelastične memori pjene pruža savršen osjećaj udobnosti i maksimalno rasterećenje pritiska.

SKU: memory-madrac Kategorija:
Read More

HR madraci na popustu

Madrac Comfort

Comfort madrac je srednje čvrst ortopedski madrac od hladno lijevane pjene. Osigurava optimalnu anatomsku potporu tijelu i odličnu regulaciju klime. Prikladan svima koji vole čvršće a ipak dovoljno udobne madrace jer pruža dva stupnja udobnosti, ovisno o strani na koju se okrene. Površinski sloj memory pjene unutar presvlake fino rasterećenje pritisak i pruža dodatnu udobnost. Debljina jezgre jamči dobru nosivost i trajnost. Comfort je madrac univerzalne primjene i idealan omjer vrijednosti za novac. Radi lakšeg transporta dostupan u rolanom obliku. Ekonomičan i dugovječan.

 • jezgra 17 cm HR pjena
 • 2 cm memory pjene u prošivu presvlake
 • presvlaka skidiva, periva
 • dva stupnja udobnosti

Ukupna visina madraca: cca 20cm
Stupanj čvrstoće: srednje čvrsto / čvrsto
Raspoložive dimenzije u cm:
– dužina 190/200
– širina 80/90/100/120/140/160/180/200

SKU: madrac-comfort Kategorija:
Read More

Madrac Air active +

Dinamičan višeslojni madrac vrhunskog sastava Air activ + ciljano će odgovarati onima koji uz čvrstu anatomsku potporu HR pjene žele dodatnu ugodu, savršenu mekoću i prozračnost površinskog sloja madraca.

 • jezgra troslojna: gornji sloj AIR 5cm + srednji sloj HR pjena 30E 10cm / 15cm / 18cm
 • + donji sloj AIR 5cm
 • unutarnja presvlaka od pamučnog jerseya
 • vanjska presvlaka, skidiva (patent zatvarač), periva, antialergijska presvlaka Silver Safe ili natur Biocotton presvlaka

Dvije površinske udobne strane madraca uz čvrstu jezgru, doprinose produženoj dugovječnosti jednakog stupnja udobnosti, zbog mogućnosti periodične zamjene strane madraca.

Ukupna visina madraca: cca 22cm / 27cm / 30cm
Stupanj čvrstoće: srednje čvrsto
Nosivost: velika do izrazito velika
Raspoložive dimenzije u cm:
– dužina 190/200 + posebna dužina 210/220
– širina 80/90/100/120/140/160/180/200
posebne mjere dostupne na zahtjev

SKU: madrac-air-active-2 Kategorija:
Read More

Madrac Air Active

Višeslojni madrac inovativnog sastava i provjerene kvalitete namijenjen je onima koji osim pouzdane anatomske potpore traže dodatnu udobnost. Air jezgra kao gornji sloj madraca osigurava jedinstveni osjećaj prozračne udobnosti i mekoće i savršeno rasterećenje pritiska. Nosivi dio od HR pjene otporne na deformacije pruža potrebnu potporu te jamči izdržljivost i trajnost madraca.

 • jezgra dvoslojna: nosivi dio HR pjena 30E 10cm / 13cm / 15 cm / 20 cm
 • gornji sloj AIR pjena 5cm ili 7cm
 • unutarnja presvlaka od pamučnog jerseya
 • vanjska presvlaka, skidiva (patent zatvarač), periva, antialergijska presvlaka Silver Safe ili natur Biocotton presvlaka

xAir activ madrac nudi Vam mogućnost izbora. Ovisno o tomu na koju je stranu madrac okrenut pružit će dvije razine udobnosti.

Ovisno o osobnim preferencijama složite po svojoj mjeri madrac koji će idealno zadovoljiti Vaše zahtjeve. Odabirom debljine nosivog djela za potporu i izdržljivost, kao i debljine gornjeg sloja za udobnost.

Ukupna visina madraca: cca 17 cm / 20 cm / 22cm / 27cm
Stupanj čvrstoće: srednje čvrsto; čvrsto
Nosivost: velika, izrazito velika
Raspoložive dimenzije u cm:
– dužina 190/200 + posebna dužina 210/220
– širina 80/90/100/120/140/160/180/200
posebne mjere dostupne na zahtjev

SKU: madrac-air-active Kategorija:
Read More

Madrac Fit

Madrac Fit je izuzetno elastičan i vrhunski udoban madrac od HR pjene. Superiorna kvaliteta jezgre madraca odgovara zahtjevima kvalitetne anatomske potpore i odlične regulaciju klime. Madrac Fit svojom bogatom strukturom pruža jedinstveni osjećaj aktivne udobnosti i sigurne potpore cijelom tijelu.
Dostupan je u različitim debljinama.

 

SKU: madrac-fit-life Kategorija:
Read More

Madrac Energy

Energy madrac je čvrsti ortopedski madrac od HR pjene. Idealan za sportski tip osoba. Pruža odličnu potporu i ravnomjerno rasterećenje pritiska. Prikladan svima koji vole čvršće, a ipak udobne madrace. Ekonomičan i dugovječan. Dostupan u različitim debljinama.

SKU: madrac-energy Kategorija:
Read More