Uštedite 20%, unesite kod: PROMO20, kod vrijedi za kupovinu madraca gotovinom do kraja travnja. OPŠIRNIJE

Nanotex tkanina i ViscoMind® memorijska pjena

Vanjska presvlaka madraca Free Mind izrađena je od NANOtex® tkanine kod koje je inovativnim tehnološkim postupkom postignuta potpuna otpornost na mrlje. NANOtex® presvlaka je trajno antialergijska i higijenska. Radi se o posebnom materijalu koji, koristeći nanotehnologiju, usidruje tisuće čestica duboko u vlakna i drži na udaljenosti molekule prljavštine, te onemogućuje gniježđenje grinja i bakterija u presvlaci.

Punjenje presvlake izrađeno je od memory pjene Visco Mind ®, materijala s jakim ergonomskim kvalitetama koje osiguravaju savršeno prilagođavanje madraca obliku tijela. Visco Mind ® memorijska pjena ima svojstvo da „popušta“ u dodiru s tjelesnom toplinom te odlično rasterećuje pritisak.

U Free mind madracu koristi se termo memorijska pjena gustoće 50 kg/m3 i vrhunske kakvoće kako bi osjećaj udobnosti madraca bio trenutan i što manje ovisio o klimi prostorije. Zahvaljujući udobnosti koju pruža već onog trenutka kad legnemo FREE MIND madrac će oduševiti i one koji su sumnjičavi prema memory pjeni.

Odgovori